Открийте ваканционни имоти в Хърватия, Черна гора и Словения

Апартаменти KELAVA II, Brač, Supetar

Описание

Брач е разположен по протежение на Далматинското крайбрежие, и се простира надолу от Сплит да Makarska. Брач е един от най-популярните и najživljih островите в този регион. Фактът, че не е далеч от брега, което го прави толкова популярен. Supetar е разположен в северната част на остров Брач, и предлага на своите посетители различно съдържание, за разлика от neprospavanih нощи, които са често срещани в други области на хърватското крайбрежие. Хотелски комплекси и уютни кафенета обещание за комфорт и добро обслужване, области като парковете предлагат релаксиращи моменти и подчертават красотата на природата, както и тези, които не искат да бъдат цял ​​ден на плажа, могат да посетят мавзолея, която датира от времето на Римската империя . Къщата се намира в Supetar на остров Брач ​​и е заобиколен от зеленина. Гостите могат да използват свободно на скара, която се намира в двора на къщата. Апартамент 2: Този апартамент се намира на първи етаж и могат да се настанят до 5 души. Има две спални, хол, баня с душ и кухня. Апартаментът е напълно климатизирана.

Отзиви

Отседнали ли сте тук?

Bojan

Monday, May 4, 2015
Dobri gostitelji, lepa lokacija, okolica mirna, dostop do plaže, trgovine, barov zelo priročen, apartma smo obiskali že trikrat in še se bomo vračali, če bo le možno...

ENZO

Sunday, August 28, 2011
Consiglio a tutte le famiglie di trascorrere una vacanza sull'isola di brac.L'ospitalità che abbiamo ricevuto dalla Famiglia Kelava è stata splendida e spero di ritornarci.
От50 - 95 нощувка (и)
Мин престой е 1 нощувка (и)
Slavica Kelava
+385 21 63 17 40, +385 91 558 44 09
От50 - 95 нощувка (и)
Контакт