Открийте ваканционни имоти в Хърватия, Черна гора и Словения

Апартаменти VILLA LAGARRELAX 0 Great for couple or friends, Korčula, Brna

Описание

ЗАЩОТО моята възраст, аз съм продажба на дружество на седем апартамента Всеки апартамент до апартамент. Бърно е един залив и селце на южния бряг на острова, разположен на 4 км югозападно от град Smokvica и на 20 км югоизточно от Vela Luka. Brna залив е разделен на две части полуостров Mali Zaglav В източната част на селището и пристанището. Вилата е построена на склон с изглед към Адриатическо море, е на четири етажа, партерен етаж с гараж и складово помещение достъпни от долната улица. Апартаментът на първия етаж (№ 4) има четири спални, две бани, кухня, хол и две тераси. Една от стаите е със собствен санитарен възел, на втория е пералната машина. Кухнята е напълно оборудвана с миялна машина, микровълнова печка, ютия, сешоар, хладилник / фризер, готварска печка с фурна и т.н. Една от стаите има климатик. На предната част на терасата има маса и столове с чадър и защита от слънцето лоза. Котел на газ осигурява топла вода и централно отопление за цялата сграда. По протежение на източната фасада има рампа за достъп до колата първи и втори етаж и трети етаж от стълби. Горната пътя в разгара на втория етаж и има гараж. На втория етаж има три апартамента. Един апартамент с две спални (№ 1), които могат да се настанят 6 души, когато се използва разтегателен диван, кухня, хол, баня с тоалетна и просторна тераса. Вторият апартамент е с една спалня (№ 2), в potpunoisti оборудвани, има допълнителен разтегателен диван и тераса. Третият апартамент (№ 3) и напълно оборудвана, разполага с разтегателен диван и тераса. В допълнение към две единични легла в апартамента на едно легло. С изглед към морето, заобиколен от зелени хълмове от всички апартаменти. Морето е ясна и добра температура през лятото. В морето, което се намира на 60 метра от вилата и е рампа или път. Пясъчният плаж е на 100 метра, а на по-голям обществен плаж се намира в непосредствена близост до хотела на Феръл. Приблизително на 500м има пясъчен плаж Istruga. Сателитна телевизия е инсталирана във всеки апартамент, на рецепция на над 300 канала, като например: TV5, Arte, CNN, BBC, RAI, RTP, TVE, DW, и т.н. Близо до входа на апартаментите на втория етаж на пералната машина ще бъде инсталирана в килера. На третия етаж има по два апартамента - N º - мястото, където живея, и - N º 0 - тристаен апартамент с две бани и просторен хол. Този апартамент е луксозно обзаведен. От хола към терасата, втора тераса пред спалните. Ние също имаме две сгъваеми легла за един човек на цена от 7 € / ден с бельо.

Отзиви

Отседнали ли сте тук?

В момента не е активен

Тази реклама в момента не е активна. Ние го публикуваме само за справки. Все пак собственикът може да го активира скоро.

В момента не е активен

Тази реклама в момента не е активна. Ние го публикуваме само за справки. Все пак собственикът може да го активира скоро.

Върнете се по-късно или ще видите други активни реклами:  Brna

Върнете се по-късно или ще видите други активни реклами:  Brna