Aпартамент Nikolica Leisure 6 50017, Dingač, Pelješac, Дубровник-Неретва

Открийте ваканционни имоти в Хърватия, Черна гора и Словения

Aпартамент Nikolica Leisure 6, Pelješac, Dingač

Описание

Apartmani Nikolica smješteni su u Dingaču (Borak b.b), na poluotoku Pelješcu, 95 km zapadno od Dubrovnika. Područje Potomja poznato je po vinogradarskoj i vinarskoj tradiciji, a upravo se na padinama po imenu Dingač uzgaja grožđe za proizvodnju jednog od najkvalitetnijih hrvatskih crnih vina - Dingača.

Ovo vino sa zaštićenim zemljopisnim podrijetlom odlikuje se krepkim i jakim okusom koje može zahvaliti toploj klimi s puno sunca. Iz istih se razloga Dingač Borak Potomje sviđa i turistima koji će ovdje naći nedirnut mir. Dovoljno je reći da se prva trgovina, pošta i pumpna stanica nalazi čak 3 kilometra dalje, dok su apartmani i sobe privatnih kuća za ljetovanje udaljeni od mora samo 10 do 20 metara.

Plaže su šljunčane s mjestimično pješčanim zonama, a kupališta pred kućama su kamenita. Osim po vinu, ribi i školjkama, Pelješac je poznat po atraktivnom i bogatom podmorju, pa ga rado posjećuju ronioci i sportski ribolovci. Vlasnik objekta ne živi u objektu koji se iznajmljuje. Pješačka udaljenost od plaže je 20 m, a plaže su šljunčane i od betonskih ploča.

Карта

Отзиви

Отседнали ли сте тук? Добавете отзив
Цена при поискване
Мин престой е 0 нощувки
Marija Radovic
+385 98 571 226
Цена при поискване
Контакт